donderdag, 18 september 2014 00:00

Basiscursus LinkedIn

Op 2 oktober start bij De Verdieping in de bibliotheek van Houten de basiscursus 'Zakelijk LinkedIn. De deelnemers leren in twee avonden hoe ze een goed LinkedIn-profiel kunnen inrichten.

LinkedIn kan ondernemers, professionals en zelfs werkzoekenden verder helpen. Een baan vinden, nieuwe contacten opdoen en expertise delen gaat tegenwoordig via LinkedIn. Maar hoe richt je nou je profiel goed in? Wat zijn de do’s en de don’ts? Wat doe je eigenlijk met aanbevelingen en groepen en hoe ziet een goede profielfoto eruit?

Online Marketeer Carlijn Bröring verzorgt deze basiscursus zakelijk LinkedIn. Als ondernemer heeft zij dagelijks te maken met verschillende social media kanalen. Zij hoopt de cursisten net zo enthousiast te maken over LinkedIn als zijzelf is.
De cursus start met een algemene uitleg over LinkedIn, om vervolgens aan de slag te gaan met het invullen en verbeteren van de LinkedIn profielen.
Deze basiscursus bestaat uit twee avonden. De eerste avond maak je kennis met LinkedIn, zullen de eerste verbeteringen doorgevoerd worden en krijg je een huiswerkopdracht mee. De tweede avond gaan we de veranderingen bespreken en gaan we dieper in op het gebruik van LinkedIn!

Praktische informatie:

Wanneer: donderdagavonden 2 en 9 oktober 2014
Tijdstip: 19:30 – 22:00 uur
Waar: Bibliotheek Houten Centrum
Wat kost het: € 75,-
Wat heb je nodig: je eigen laptop (GEEN tablet) + inloggegevens LinkedIn

Belangrijk: Heb je nog geen inloggegevens voor LinkedIn? En lukt het niet deze zelf aan te maken? Zorg er dan voor dat je de inloggegevens voor je e-mailadres (zakelijke mail als je die hebt) mee neemt en kom om 19.00 uur zodat we snel een LinkedIn account aan kunnen maken voor de cursus start.

Prijs: EUR75.00

Start tijd: 19:30
Eind Tijd 22:00

 

Adres
De Verdieping Houten
Onderdoor 158