maandag, 13 oktober 2014 00:00

Cultuurkenniscafe: flexdenken

Wat een rare en onvoorspelbare tijd! Ook wel eens het gevoel dat je gebrek hebt aan overzicht? Heb je moeite met het opeisen van je eigen tijd? Last van druk en drukte?

Vind je het irritant dat dingen niet functioneren zoals ze je verteld zijn? Troost je. Je bent niet de enige. Wij mensen hebben een (gedeeltelijk) disfunctioneel denkprogramma draaien in onze geest. Eentje die ontworpen en gevormd is in het Stabilitijdperk. Overzicht, controle en berekening staan centraal. Maar het Flexibilitijdperk, waarin we nu leven, kenmerkt zich door complexiteit, constante verandering en onvoorspelbaarheid. Om in het Flexibilitijdperk succesvol te navigeren hebben wij nodig: creativiteit, continue leergedrag en vertrouwen. Hiermee gaan we aan de slag. Het doel is vrij, succesvol en ontspannen handelen. Zin in?
Kom dan flexdenken op vrijdag 7 november in het oude politiegebouw aan de Slinger 2.

We starten dit cultuurkenniscaf om 17:00 met een kopje koffie of thee. Vervolgens start om 17:15 de algemene presentatie over flexdenken door Astrid Willems. Zij is kunstenaar, communicatie-expert en filosoof n woonachtig in Houten. Binnenkort verschijnt haar boek Flexdenken'. Na een korte pauze is er tijd voor een interactief gedeelte, waarbij u zelf aan de slag gaat met flexdenken. Het cultuurkenniscaf duurt tot 19:00 uur en vindt plaats in bij de Houtense Helden in het oude politiegebouw aan de Slinger 2. Wij zorgen voor iets kleins om te eten. Na afloop is de bar geopend en is er gelegenheid om gezellig na te praten.

De training wordt u gratis aangeboden door Cultuur Aan de Slinger. Wij vragen u om na afloop van de training een vrijwillige bijdrage te doneren, afhankelijk van wat u de sessie waard vond. Er is plaats voor maximaal 35 personen. Meld je dus snel aan via Bea Nederhoff: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 46 16 19 17.