maandag, 10 november 2014 00:00

cursus Jouw Huisstijl

Op donderdag 11 december start bij De Verdieping, in de bibliotheek Houten, de cursus Jouw huisstijl. Een cursus voor ondernemers en zzp-ers die hun eigen huisstijl willen verbeteren. De avond wordt verzorgd door Marije Ladage, eigenaar van Ontwerpstudio G.O.

Wat zegt iemands huisstijl over zijn of haar bedrijf, missie, visie en toekomstbeeld? En wat nog belangrijker is: spreekt de huisstijl zijn of haar huidige en potentiële klanten aan?

In één avond leren de deelnemers kijken naar hun eigen huisstijl, krijgen ze (bespaar)tips voor de huisstijl van hun bedrijf, leren ze waarom hun huisstijl zo belangrijk is en krijgen ze inzicht in creatief nadenken over unieke uitingen.
In deze cursus is ook het leren van medecursisten door interactie en het uitwisselen van ervaringen belangrijk.

Over de trainer

Marije Ladage is eigenaar van Ontwerpstudio G.O. De kracht van Ontwerpstudio G.O. ligt in het visuele ontwerp van, en het meedenken in, ieders corporate identity (o.a. huisstijl en huisstijlelementen) en de steeds meer toegepaste infographics.

Praktisch

Wanneer: donderdagavond 11 december 2014
Tijdstip: 19:30 – 22:00 uur
Waar: Bibliotheek Houten Centrum
Wat kost het: € 27,50
Inschrijven: www.deverdiepinghouten.nl  
Wat hebben de deelnemers nodig: een eigen visitekaartje(s) en eventueel ander promotiemateriaalDe Verdieping

De Verdieping is een platform voor nieuwe media, educatie en ontwikkeling. De Verdieping is een initiatief van de Bibliotheek Lek & IJssel in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven.