maandag, 10 november 2014 00:00

Cursus ‘Overstappen Windows XP/Vista en 7 naar Windows 8’

De overstap van Windows XP/Vista en Windows 7 naar Windows 8 kan lastig zijn. Het hele scherm ziet er anders uit en dat veroorzaakt het gevoel dat u weer helemaal opnieuw moet beginnen. Daarom helpt Cursus&co u in vijf lessen op weg met de nieuwe structuur van Windows 8.

Het enige dat wij van u vragen is dat u ervaring hebt met Windows XP, Windows Vista of Windows 7, zodat u in staat bent een document op te slaan en terug te vinden. En dat u daarnaast ervaring hebt met mailen en internetten.

Deze cursus begint op dinsdag 18 november en de vier dinsdagen daaropvolgend. Tijd: van 13.30 – 15.00 uur, in het ICT-lokaal van Centrum Lorech, Hollandsspoor 37. Let op: er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar, dus geeft u zich snel op! Dat kan tot en met maandag 17 november.
Aanmelden kan op www.cursusenco.nl

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. Tel. (030) 636 42 55 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.