zaterdag, 29 november 2014 00:00

Vitras cursus EHBO bij kinderen

Iedereen die jonge kinderen heeft of hen verzorgt weet dat kinderen nieuwsgierig zijn en stap voor stap de wereld om hen heen verkennen. Lekker buiten spelen, in bomen klimmen of rolschaatsen. Een ongeluk zit dan vaak in een klein hoekje. Daarom is het fijn als u weet wat u in zo’n geval moet doen.

De cursus "EHBO bij kinderen" leert u hoe u risico’s in en om huis kunt verkleinen en wat u moet doen wanneer een ongelukje zich toch voordoet.

Voor wie?

De cursus "EHBO bij kinderen" wordt speciaal georganiseerd voor vaders, moeders en verzorgers van kinderen in de leeftijd tot ongeveer 13 jaar. Wilt u leren hoe u een verband moet aanleggen of wat u moet doen bij een brandwond? Of wilt u tips om risico’s te voorkomen? In deze cursus komt dit en nog veel meer aan bod.

Bij ziekte of lichamelijke gebreken adviseren wij u om vooraf even contact op te nemen met uw docent.

Cursusinhoud

Onder leiding van een ervaren docent leert u in 3 lessen van 3 uur hoe u ongelukken kunt voorkomen en hoe te handelen in geval er toch iets gebeurt. Zo leert u bijvoorbeeld wat u moet doen bij een val of vergiftiging en hoe u verwondingen behandelt. Daarnaast staan ook reanimatie en het gebruik van AED (Automatische Externe Defibrillator) op het programma.

Kosten en voordeel met de Vitras Servicepas

De prijs voor deze cursus is €138,00. Indien u het certificaat van het Oranje Kruis wilt ontvangen, dan geldt hiervoor een meerprijs van €14,00. Servicepashouders krijgen 10% korting op deze cursus (exclusief het certificaat). Lees hier welke voordelen de Vitras Servicepas nog meer biedt.

Weet u dat de meeste verzekeringsmaatschappijen (voor een deel) de cursuskosten vergoeden als u de cursus bij een thuiszorgorganisatie zoals Vitras volgt?!

Plaats en data

De cursus wordt gegeven in het Vitras gebouw, Hollandspoor 3 in Houten

Data: donderdag 5, 12 en 19 februari van 19.30-22.30 uur                                                                                  

Data: maandag 11, 18 mei en 1 juni van 19.30-22.30 uur               

Algemene informatie

Aanmelden voor een cursus kan op verschillende manieren. U kunt u aanmelden het digitale formulier in te vullen.

U kunt er ook voor kiezen het aanmeldformulier te downloaden, in te vullen en naar onderstaand adres te sturen of naar ons te mailen. Beschikt u niet over een printer en wilt u het aanmeldformulier graag per post ontvangen? Belt u ons dan even. We sturen u het aanmeldformulier graag toe.

Op deze cursus zijn de Vitras cursusvoorwaarden van toepassing. 

Vitras
Afdeling Cursusbureau
Postbus 1235
3430 BE Nieuwegein

Voor meer informatie en schriftelijke aanmelding kunt u van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 14.30 uur contact opnemen met het cursusbureau van Vitras: 0900 - 82 123 82.                                                                  

Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Meer informatie is te vinden op http://www.vitras.nl/cursussen