zaterdag, 29 november 2014 00:00

Vitras cursus Babymassage

Vrijwel iedereen vindt het fijn een massage te krijgen. Dat geldt ook voor baby’s. Niet alleen werkt een massage ontspannend waardoor slapen soms makkelijker gaat maar het heeft vele andere voordelen. Zo stimuleert massage bijvoorbeeld de spierontwikkeling en motoriek van uw baby en heeft het een positief effect op het immuunsysteem en de spijsvertering. Een cursus babymassage is dus niet alleen een heel fijn maar ook een heel zinvol cadeau voor uzelf en uw baby.

Voor wie?

Deze bijzondere cursus is een geweldige ervaring voor ouders en verzorgers van baby's in de leeftijd van ongeveer 6 weken tot 9 maanden. Wilt u de taal van uw baby leren begrijpen, uw baby helpen ontspannen en samen met andere ouders en hun baby massagetechnieken leren? Dan is dit zeker een hele leuke cursus voor u.

Bij ziekte of lichamelijke gebreken adviseren wij u om vooraf even contact op te nemen met uw docent.

Cursusinhoud

De cursus "Babymassage" bestaat uit 3 lessen van 1,5 uur. U leert de massagetechnieken toepassen en krijgt informatie over lichaamstaal. Bovendien hoort u hoe u uw baby het best kunt tillen en dragen en wat u bijvoorbeeld tegen buikkrampjes kunt doen. Deze cursus is niet alleen rustgevend en informatief maar u ontwikkelt er ook een nog sterkere band met uw kindje door.

Kosten en voordeel met de Vitras Servicepas

De prijs voor deze cursus is €74,95. Servicepashouders krijgen 10% korting op deze cursus. Lees welke voordelen de Vitras Servicepas nog meer biedt.

Weet u dat de meeste verzekeringsmaatschappijen (voor een deel) de cursuskosten vergoeden als u de cursus bij een thuiszorgorganisatie zoals Vitras volgt?!

Plaats en data

De cursus wordt gegeven in het Vitras gebouw, Hollandspoor 3 in Houten

Data: vrijdag 6, 13 en 20 februari van 13.30-15.00 uur          

Algemene informatie

Aanmelden voor een cursus kan op verschillende manieren. U kunt u aanmelden het digitale formulier in te vullen.

U kunt er ook voor kiezen het aanmeldformulier te downloaden, in te vullen en naar onderstaand adres te sturen of naar ons te mailen. Beschikt u niet over een printer en wilt u het aanmeldformulier graag per post ontvangen? Belt u ons dan even. We sturen u het aanmeldformulier graag toe.

Op deze cursus zijn de Vitras cursusvoorwaarden van toepassing. 

Vitras
Afdeling Cursusbureau
Postbus 1235
3430 BE Nieuwegein

Voor meer informatie en schriftelijke aanmelding kunt u van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 14.30 uur contact opnemen met het cursusbureau van Vitras: 0900 - 82 123 82.                                                                  

Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Meer informatie is te vinden op http://www.vitras.nl/cursussen