zaterdag, 29 november 2014 00:00

Vitras cursus Beter slapen

Een goede nachtrust is belangrijk voor lichaam en geest. Het stelt ons niet alleen in staat de gebeurtenissen van de dag te verwerken maar zorgt er ook voor dat we de volgende ochtend uitgerust aan de nieuwe dag kunnen beginnen. Slecht slapen heeft daarom al snel een negatief effect op hoe we ons voelen en hoe we functioneren.

Met de cursus “Beter Slapen” leert u op praktische wijze wat u zelf aan uw slaapproblemen kunt doen.

Voor wie?

Goed slapen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo blijkt zelfs 40% van de mensen in meer of mindere mate problemen met slapen te hebben. Heeft u moeite met in slaap komen of wordt u juist heel vroeg wakker? Of zou u graag doorslapen in plaats van ’s nachts steeds wakker te worden? Dan is de cursus “Beter Slapen” mogelijk de oplossing voor u.

Bij ziekte of lichamelijke gebreken adviseren wij u om vooraf even contact op te nemen met uw docent.

Cursusinhoud

In 5 bijeenkomsten van 2 uur leert u ademhalings- en ontspanningsoefeningen die u helpen uw lichaam en geest in de slaapstand te brengen. U krijgt tips om te slapen en algemene informatie over slaap, slapeloosheid en medicijngebruik. Daarnaast leert u hoe u minder gevoelig kan worden voor angst, spanningen en ongewenste gedachtegangen die u uit uw slaap houden.

Kosten en voordeel met de Vitras Servicepas

De prijs voor deze cursus is €120,00. Servicepashouders krijgen 10% korting op deze cursus. Lees hier welke voordelen de Vitras Servicepasnog meer biedt.

Weet u dat de meeste verzekeringsmaatschappijen (voor een deel) de cursuskosten vergoeden als u de cursus bij een thuiszorgorganisatie zoals Vitras volgt?!

Plaats en data

De cursus wordt gegeven in het Vitras gebouw, Hollandspoor 3 in Houten

Data: woensdag 11, 18, 25 maart, 1 en 8 april van 19.30-21.30 uur

Algemene informatie

Aanmelden voor een cursus kan op verschillende manieren. U kunt u aanmelden het digitale formulier in te vullen.

U kunt er ook voor kiezen het aanmeldformulier te downloaden, in te vullen en naar onderstaand adres te sturen of naar ons te mailen. Beschikt u niet over een printer en wilt u het aanmeldformulier graag per post ontvangen? Belt u ons dan even. We sturen u het aanmeldformulier graag toe.

Op deze cursus zijn de Vitras cursusvoorwaarden van toepassing. 

Vitras
Afdeling Cursusbureau
Postbus 1235
3430 BE Nieuwegein

Voor meer informatie en schriftelijke aanmelding kunt u van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 14.30 uur contact opnemen met het cursusbureau van Vitras: 0900 - 82 123 82.                                                                  

Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Meer informatie is te vinden op http://www.vitras.nl/cursussen