vrijdag, 06 februari 2015 14:52

(K)ook voor jou workshops voorjaar 2015

In de eerste helft van 2015 zijn door '(K)ook voor jou' weer workshops gepland in de professionele keuken van Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. Onder leiding van enthousiaste amateurkoks worden complete menu’s bereid en ter plekke genuttigd.

(K)ook voor jou wordt ondersteund door 'van Houten&co' en bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers met koken als passie en dit graag samen doen met andere inwoners van Houten.

Op dinsdag 4 maart is er een workshop Koken zonder Vlees. Heerlijke gerechten met veel groenten en noten. De Belgische hobbykok Linda Michiels leert ons hoe culinair genieten evengoed mogelijk is zonder vlees op het menu. Op donderdag 26 maart kun je de Franse keuken leren kennen met Marjan Tuls. Dit keer een menu waar wijn en kaas in zit, traditioneel voor de Franse keuken. En op woensdag 17 juni is het tijd voor Spaanse Tapas, deze workshop wordt ook gegeven voor Linda Michiels. Temperamentvolle zomerse gerechten waar we nu al naar uit kijken.

De deelnemersbijdrage voor deze workshops is € 20,-. Omdat er maximaal 12 plaatsen zijn per workshop is snel inschrijven aan te raden.

Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie of hulp bij inschrijven? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. tel. 030-6364255 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.