vrijdag, 13 maart 2015 10:55

(K)ook voor jou presenteert de Turkse keuken

Op woensdag 15 april organiseert (K)ook voor jou een workshop de Turkse Keuken. Laat je meevoeren door alle geuren kleuren en aroma's! De Turkse keuken behoort tot een van de drie meest befaamde keukens ter wereld: de culinaire parels van de Anatolische en Mesopotamische cuisine. Docent deze avond is de Turkse Hamiyet Cetin, zij neemt ons mee op deze culinaire reis.

Wil jij de geheimen van de Turkse keuken ontdekken? Schrijf je dan nu in. (K)ook voor jou wordt ondersteund door Van Houten&co en bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers met koken als passie en dit graag samen doen met andere inwoners van Houten.
De deelnemersbijdrage voor deze workshops is € 20,-. Omdat er maximaal 12 plaatsen zijn per workshop is snel inschrijven aan te raden. Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie of hulp bij inschrijven? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. tel. 030-6364255 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.