dinsdag, 24 maart 2015 09:08

Bustocht Rijk van Nijmegen en Kleef

Op woensdag 13 mei organiseert 'van Houten&co' voor ouderen een geheel verzorgde bustocht naar het Rijk van Nijmegen en Kleef. We vertrekken om 8.30 uur vanaf het parkeerterrein aan de Dijkhoeve.

Het Rijk van Nijmegen is een bijzonder stukje Nederland. Natuurschoon vinden we er in overvloed, heuvels en dalen met uitgestrekte bossen bezorgen het prachtige landschap een buitenlands karakter. Een rondrit door het Rijk van Nijmegen zal bij velen in de smaak vallen. Beroemd zijn de Zevenheuvelenweg en Berg en Dal. In Lent genieten we van een koffie met gebak en in Millingen aan de Rijn wordt een heerlijk 3-gangen diner geserveerd. Daarna vertrekt de bus richting de Duitse historische stad Kleef. Daar kunt u de middag geheel naar eigen inzicht doorbrengen, winkelen, een terrasje pakken of een kijkje nemen bij de Zwanenburcht of de Stiftskirche. Rond 18.00 uur zijn we weer terug in Houten.
Vanaf 23 maart tot 13 april kunt u zich inschrijven voor deelname aan deze tocht in Centrum Markant, Het Kant 199, Houten. De kosten zijn € 44,50 p.p. en op vertoon van uw U-pas € 35.50. Informatie: 030-7001516