dinsdag, 19 mei 2015 10:15

ZZP-bijeenkomst met workshop De Betekenaar

De Betekenaar met Mieke de Gunst De Betekenaar met Mieke de Gunst
Tijdens de zzp bijeenkomst op 28 mei gaat Mieke de Gunst van 'De Betekenaar' met de deelnemers aan de slag om zichtbaar te maken waar het om gaat. Visualiseren vergroot de kracht van de boodschap.

Waarom? 
Omdat het belangrijk is dat je als zelfstandig ondernemer energie steekt in dingen die ertoe doen. Veel zaken maken we vaak te complex en ingewikkeld, terwijl ze soms zo simpel zijn. Bijvoorbeeld hoe leg je je dienst of product uit, zonder in een eindeloze woordenstroom te belanden? Of hoe zorg je ervoor dat iedereen in een groep meewerkt? 

Hoe? 
Met een verrassende werkvorm van De Betekenaar wordt met beelden betekenis gegeven aan woorden. Zo komen we visueel tot de essentie en dat helpt om elkaar beter te begrijpen en meer voor elkaar te krijgen. Visueel werken is leren. De Betekenaar gaat deze avond helpen om de kracht van het beeld te (her)ontdekken en te gebruiken.
 
Programma?
Datum: donderdag 28 mei 2015
Tijd: 19.45 uur: ontvangst, 20.00 uur: start workshop van 'De Betekenaar', circa 21.00 uur ZZP netwerkcafé, 22.30 uur einde bijeenkomst
Plaats: Seats2Meet Houten, Houtense Helden - De Slinger 2 in Houten (oude politiebureau).