donderdag, 18 juni 2015 17:21

Kinderprogramma Loeren bij de Boeren

Op zondag 5 juli vindt het festival "Loeren bij de Boeren" plaats. 

De hoofdlocatie is in de prachtige kersenboomgaard van boer Vernooij op de Beusichemseweg 32 in ’t Goy. Hier vindt van 12.00 uur tot 21.00 uur een doorlopend programma plaats met muziekoptredens en diverse kinderactiviteiten.

Op het hoofdpodium treden onder andere Roosbeef en Sue the Night op, kun je friet schieten bij de Frietcowboys, zelf een grote knikkerbaan bouwen, Houtens Talent bewonderen en nog veel meer!

Kinderprogramma

Voor kinderen valt er de hele dag wat te beleven. Snijd in één klap je eigen friet met de FrietCowboys. Dapper Toneel presenteert ATLANTIS: ‘Expeditioneel Zintuigtheater’. Een korte installatie-performance in de intieme entourage van een kleine vrachtauto. Of laat

je meenemen tijdens de Vossenjacht 2.0 langs een bijzondere verhalenroute en leer de boeren écht kennen. Boer Veenstra organiseert een picknick voor alle bewoners. Maar voordat iedereen hiervoor een dagje vrij kan nemen moeten er nog veel klusjes gedaan worden. Kom jij ook helpen? Of kom naar theatergroep ’t Schellinkje uit Houten met de Inn sekte. De sekte leeft en woont op het platteland, vaak in tenten of zelfgebouwde onderkomens: de Inn. Dit keer zijn zij neergestreken bij boer Vernooij. Vrijheid blijheid is het devies. Werken is hen vreemd, maar met ruilhandel kom je heel ver. Om toe te treden ondergaat u een gepast, geheim ritueel. Kom loeren en ontrafel het geheim van de Inn sekte!

Trekkers gezocht!

De entree voor volwassen is € 5,00. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Het trekkerskaartje kost € 15,00. Hiermee bent u de trekker van Loeren bij de Boeren! Daarmee draagt u het festival Loeren bij de Boeren een warm hart toe. Speciaal voor alle trekkers van Loeren bij de Boeren wordt er op 5 juli om 15:00 uur een intiem akoestisch optreden in de kersenboomgaard mét kersensap uit de boomgaard georganiseerd. Met de opbrengst van de kaartverkoop financieren wij o.a. de programmering van het Houtens talent. www.loerenbijdeboeren.nl