maandag, 24 augustus 2015 09:06

Bridge voor gevorderden

Bridge voor gevorderden Bridge voor gevorderden

Bij Cursus&co kunt u dit najaar deelnemen aan een gevorderdencursus en een ver-gevorderdencursus bridge. Een nieuwe beginnerscursus bridge wordt gepland begin 2016.

De gevorderdencursus (cursus 2) wordt gegeven op woensdag, start 30 september, van 19.30 tot 22.00 uur. De ver-gevorderdencursus (cursus 3) vindt plaats op maandagavond en start op 28 september van 19.30 tot 22.00 uur.
Docent René Wortel is een door de Nederlandse Bridgebond gediplomeerd bridgedocent en wordt bijgestaan door bridgedocent Hans Lemmen. Er is ruimte voor een (beperkt) aantal zij-instromers (die niet hebben deelgenomen aan de voorafgaande cursussen). Wanneer u zij-instromer bent, dan verzoeken wij u, voor u zich inschrijft een e- mail te sturen met daarin een opgave van uw niveau (bv. In het verleden gevolgde cursussen) en uw wensen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan contact met u opgenomen om te bepalen bij welke cursus u zich het beste kunt aansluiten.
Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Centrum Lorech, Hollandsspoor 37, Houten. Tel. (030) 636 42 55.