zondag, 13 september 2015 12:27

Temperamentvol Spaans bij Cursus&co

Voor iedereen die graag een taal wil leren heeft Cursus&co dit najaar weer een aantal leuke taalcursussen. Zo staan er ook weer twee cursussen Spaans op het programma. Er is een cursus Spaans Beginners 1 waarin u deze tweede wereldtaal op een praktische en leuke wijze leert spreken en verstaan. Aan het eind van deze cursus beschikt u over een basiskennis van het Spaans, zowel op conversatie als op grammaticaal niveau.

Voor iedereen die de cursus Beginners 1 al heeft gevolgd is er nu ook Spaan Beginners 2. Ook nieuwe cursisten met enige voorkennis van de Spaanse taal zijn uiteraard ook welkom. De cursussen starten op maandag 5 oktober en worden gegeven door docente Ana Maria Korver-Bravo Carrera.

Daarnaast is er ook een cursus Spaans Conversatie. Deze cursus is gericht op het taalgebruik voor diegenen met een basiskennis van de Spaanse taal. De nadruk ligt op taalgebruik in dagelijkse situaties met veel leuke oefeningen in spreken en luisteren waarbij ook regelmatig de actualiteit aan bod komt. Deze cursus bestaat uit 9 lessen en start op woensdag 14 oktober.

Aanmelden kan op www.cursusenco.nl.  Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Centrum Lorech, Hollandsspoor 37, Houten. tel. 030-6364255 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is een onderdeel van 'van Houten&co '.