dinsdag, 15 september 2015 13:13

Gitaar- en/of Ukelele les van Jan Duindam

Jan Duidam is singer-songwritter en gitaarleraar. Hij begeleidt leerlingen op de eerste plaats die muziek te leren die zij zelf graag willen spelen. Voor velen is dat een vorm van Pop of Rock, voor anderen Folk, Blues, ‘Worldmusic’ of Jazz, voor weer anderen Klassiek. Sommige willen zich bekwamen als ‘Singer-Songwriter.

Zijn ervaring met verschillende vormen van ‘lichte’ muziek in allerlei bands en ensembles, klassiek gitaar èn 25 jaar ervaring als gitaardocent hebben hem gevormd tot een veelzijdige en flexibele gitaarleraar.

Wekelijkse lessen

Wekelijkse lessen voor kinderen € 49,50 per maand (te betalen in 2 termijnen van 5 maanden, van september t/m januari en van februari t/m juni. Gedurende de maanden juli en augustus is er geen les.) Voor kinderen kan eenhoge upas korting van toepassing zijn.

Leskaarten

Met volwassenen werk ik bijna altijd met leskaarten. De meeste volwassen leerlingen geven hier de voorkeur aan. Je kunt zelf bepalen hoe vaak en wanneer je les hebt. Een leskaart voor 5 privé lessen (gitaar of zang) is 5 maanden geldig. Met een leskaart maken wij samen een plan wat je graag zou leren, en daar werken wij dan naar toe.
De kosten voor een leskaart bedragen € 125,- (studenten € 95,- en pashouders hoge korting).

Verdere details: http://www.janduindam.com/nl/

Media