maandag, 09 november 2015 10:07

‘Indrukwekkendste jeugdvoorstelling’ in Houten (4+)

'De man die alles weet' 'De man die alles weet' Foto: Phile Deprez

Op zondag 15 november om 14.30 uur komen Theater Artemis/Maas Theater en Dans naar het theater om voor alle kleine Houtenaren en hun (groot)ouders het verhaal te brengen van ‘De man die alles weet’ (4+).

Het is de winnaar van de Zilveren Krekel 2014 voor indrukwekkendste jeugdvoorstelling van het seizoen. René van ’t Hof beweert als ‘deskundoloog’ dat hij alles weet. Maar hij houdt geen rekening met de nieuwsgierigheid van de kleuters in het publiek. Na elk antwoord komt een nieuwe vraag! De Zilveren Krekel-jury noemt het een zeldzaam originele voorstelling, waarbij iedereen moet bulderen van het lachen. "Het publiek is uitzinnig, kleuters én volwassenen." (5* NRC Handelsblad). Geen kind mag deze voorstelling missen. Meer informatie en kaartverkoop via www.theateraandeslinger.nl.

Verder in Theater Aan de Slinger:
Op woensdag 18 november om 20.15 uur spelen en zingen The Bluebettes in ‘Bang bang!’ de mooiste nummers uit de jaren zestig. Dat wordt heerlijk meezingen, want de teksten worden geprojecteerd. Muziek van The Supremes, The Ronettes en Nancy Sinatra, het wordt een Ladies Night zonder weerga! Donderdag 19 november om 20.15 uur brengt De kiss moves de voorstelling ‘Anniversary’. Na spetterende live-optredens tijdens Everybody Dance Now en Holland’s Got Talent laten ze de beste stukken zien uit hun tienjarig bestaan, van klassiek ballet tot moderne dans, urban en volksdans. Een onvergetelijke avond voor iedereen vanaf 14 jaar. Er is ook een workshop, zie de website. De voorstellingen van de Ashton Brothers, Erik van Muiswinkel en Ali B zijn uitverkocht. Zie www.theateraandeslinger.nl voor meer informatie en tickets.