vrijdag, 13 november 2015 09:41

Nieuws PMO Houten

Platform Maarschappelijk Ondernemen Houten Platform Maarschappelijk Ondernemen Houten

Het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten maakt weer diverse nieuwsitems bekend: Fladderen met ouderen, Succesvol klussen, NLdoet 2016, Meet&Match.

Fladderen met ouderen

Vrijwilligers van Fladderen organiseerden, i.s.m. de Zonnebloem afdeling Houten, een gezellige middag voor ouderen. Er was een vrolijk welkom door verklede Fladderaars bij de ballonnenpoort. De ouderen werden getrakteerd op vrolijke quizzen, kleuren, dansjes en lekkers. Een geslaagde middag voor jong en oud!

Succesvolle partnerklus

Zelf de handen uit de mouwen steken. En dus gingen partners, sympathisanten en bestuursleden van het Platform zelf aan de slag. Aan het einde van de middag was het kippenhok voor de  Beleefboerderij klaar.

NLdoet 2016

Hou 11 en 12 maart 2016 vrij in uw agenda. Dan is namelijk het NLdoet weekend. Wij hopen dan met elkaar weer veel te kunnen betekenen. Klussen, workshops geven of een gezellige middag bezorgen, alles kan, zolang de beurzen maar gesloten blijven.

Meet & Match

U komt 19 november toch ook naar de Meet&Match? We luiden graag de bel voor succesvolle matches. Opgeven kan nog steeds. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot ziens!