vrijdag, 13 november 2015 09:52

Inspiratiesessie Bedrijven: Gezonde keuze!

Inspiratiesessie Bedrijven: Gezonde keuze! Inspiratiesessie Bedrijven: Gezonde keuze!

Op maandag 16 november 2015 van 16.00 tot 18.30 uur organiseert JOGG Houten een inspiratiesessie voor bedrijven over vitaliteit op de werkvloer.

Aanpak promoten gezonde keuze

Niets is zo lastig als het doorbreken van gewoontes, het veranderen van gedrag. Op het werk is dat niet anders. Hoe zorg je ervoor dat de gezonde keuze de normale keuze wordt? En hoe hou je dat vast? Wat zijn de gevaren van zittend werk? Hoe hou je je werknemers fit en vitaal? Wethouder Herman Geerdes geeft tijdens de inspiratiesessie een aantal bedrijven en organisaties uit Houten het podium om te vertellen over hun eigen (succesvolle) aanpak. Zij kunnen u inspireren om ook op de werkvloer aan de slag te gaan met de gezonde keuze. Met praktische tips en trucs, zodat u direct aan de slag kunt!

Speciale gast: Foeke Booy

Speciale gast tijdens deze bijeenkomst is de in Houten wonende Foeke Booy (actief geweest als profvoetballer, trainer-coach en technisch directeur). Hij vertelt over zijn visie op de vitale werknemer. En natuurlijk geeft hij ook een kijkje in de voedings- en bewegingswereld van de profvoetballer.

Gezonde leefstijl

De bijeenkomst wordt georganiseerd door JOGG Houten. JOGG staat voor een gezonde omgeving waar structureel aandacht is voor een gezonde leefstijl. Als JOGG-gemeente is Houten actief om mensen en organisaties lokaal met elkaar te verbinden in de wijk, op de sportvereniging, op school, én op het werk.


Meer informatie

Kijk op www.houten.nl onder ‘nieuws’ voor meer informatie over de inspiratiebijeenkomst en hoe u zich kunt aanmelden. Deelname is gratis en vooral geschikt voor directies, management, HR- en P&O managers van bedrijven en organisaties in Houten.