zondag, 06 december 2015 08:29

Wegwijs op I-Pad en Tablet

De tablet en I-Pad zijn inmiddels veel gebruikte voorwerpen in ons dagelijks leven. Handig in gebruik en klein maar fijn. Bij Cursus&co kunt u terecht voor diverse cursussen om het gebruik van tablet en I-Pad u eigen te maken.

In januari starten de cursussen ‘I-Pad voor gevorderden’ en de cursus ‘Kennismaking met Tablet Android’. De cursus ‘I-Pad voor gevorderden’ start op woensdag 20 januari van 14.30 tot 16.00 uur en is bedoeld voor iedereen die al ervaring heeft in het omgaan met een I-Pad en graag nog meer wil leren.

Bij de cursus ‘Kennismaking met Tablet Android’ wordt u wegwijs gemaakt op uw eigen tablet. Werken met een tablet is immers een totaal nieuwe wijze van werken met computers. Tijdens deze cursus werken we met het Android besturingssysteem.

Het grote verschil ten opzichte van een gewone computer kent u natuurlijk al: de touch-bediening waarbij u alle functies met uw vingers bedient. Een voordeel van de tablet ten opzichte van een gewone computer is dat u heel eenvoudig gebruik kunt maken van internet en e-mail.

Deze cursus start op woensdag 20 januari van 9.30 tot 11.00 uur. Beide cursussen vinden plaats in Lorech, Hollandsspoor 37. Aanmelden kan op www.cursusenco.nl.  Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Centrum Lorech, Hollandsspoor 37, Houten. Tel. (030) 636 42 55 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..