zondag, 06 december 2015 08:26

Aan de slag met Movie Maker

Maak zelf een film met de cursus ‘Aan de slag met Movie Maker’ bij Cursus&co. In januari start een korte cursus van drie lessen waarin u leert om zelf een film te maken.

Windows Movie Maker is een onderdeel van Windows waarmee u zelf-opgenomen films en diavoorstellingen op uw computer kunt maken. Compleet met professioneel ogende titels, overgangen, effecten, muziek en zelfs een verhaallijn. En als u klaar bent kunt u Windows Movie Maker gebruiken om uw film te publiceren en met uw vrienden en familie te delen. Het kunnen werken met Windows is een vereiste om deel te kunnen nemen.

De cursus start op maandag 18 januari van 9.30 tot 11.30 uur en vindt plaats in Lorech, Hollandsspoor 37. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Centrum Lorech, Hollandsspoor 37, Houten. tel. 030-6364255 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is een onderdeel van 'van Houten&co '.