vrijdag, 08 januari 2016 14:36

Het Krommerijn Jazz en Blues Festival

Zondag 17 januari is het zover: dan vindt de tweede editie van het Krommerijn Festival in de Landgoederij in Bunnik plaats. Dit is hét jazz-, blues- en soulfestival van Bunnik en de Kromme Rijnstreek. Muziek en gezelligheid staan centraal en niemand minder dan Julian Sas maakt zijn opwachting. Sas is onlangs verkozen tot beste blues muzikant van 2015.

Julian Sas is een Nederlands bluesrock-gitarist en leider van de Julian Sas Band. Hij is een graag geziene gast in Bunnik en laat zich inspireren door grootheden als Jeff Beck, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan en Rory Gallagher. In 2012 verscheen zijn achtste studioalbum, ´Bound to Roll´. Sas is altijd vol overtuiging en niet te stoppen. Julian geldt inmiddels niet voor niets als één van Europa's beste (blues) gitaristen en is ook een uiterst 'soulful' zanger.

Daarnaast staan tussen 15.00 en 21.00 uur ook Rootbag , Arne & Friends, United by Music, Barbara St. James, Athur Ebeling Trio en Belle’s All Stars met special guest Els Gerbrands op het programma. Zij staan allen garant voor een wervelende middag en avond kwaliteitsmuziek en interactie met het publiek waarbij ook zeker gedanst zal worden.

Sponsoren uit de regio ondersteunen het festival. Een bezoek aan het Krommerijn Festival betekent niet alleen een mooie zondagmiddag en -avond uit maar u steunt ook het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten. Het Krommerijn Festival is een initiatief van Fonds verstandelijk gehandicapten, in samenwerking met Brothers Horeca Groep en Keukenstudio Beelen.

De allerlaatste toegangskaarten zijn nog te koop via boekhandel Van Ravenswaaij in Bunnik, Slijterij Barrique in Odijk, Eethuis aan ’t Zand in Werkhoven en online via www.krommerijnfestival.nl. Hier vindt u ook meer informatie over artiesten en programmering. In de voorverkoop kosten toegangskaarten €17,50 per stuk. Aan de deur betaalt u, zolang de voorraad strekt, €20,--.