woensdag, 20 januari 2016 09:34

Muzikaal voorleestheater in de Bibliotheek

Muzikaal voorleestheater in de Bibliotheek Muzikaal voorleestheater in de Bibliotheek Muziektheater Vianen De Klittenbandbende

Het wordt vol in de wei! Op zaterdag 30 januari 2016 van 10.30 – 11.30 uur zijn peuters en kleuters met hun (groot)ouders welkom in de Bibliotheek Houten-Centrum bij een vrolijke muzikale theatervoorstelling.

Al kijkend, luisterend, dansend en spelend worden ze meegenomen in het verhaal van het prentenboek van het Jaar, 'We hebben er een geitje bij'. Meedoen is gratis, graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kinderen worden actief bij de voorstelling betrokken en gaan samen liedjes zingen over de kinderboerderij, muziek maken en ‘een varkentje wassen’. De afwisseling van zitten en luisteren met lekker bewegen zorgt ervoor dat ze moeiteloos geboeid blijven. De voorstelling eindigt met een rustig slaapliedje voor het babygeitje.

De bijzondere ervaring die de kinderen deze ochtend opdoen komt weer helemaal boven als het boek thuis, in de opvang of op school opnieuw voorgelezen wordt. Dit is een activiteit in het kader van de Nationale Voorleesdagen 2016.

Kijk voor meer informatie over deze voorstelling en de Nationale Voorleesdagen op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorlezen.