vrijdag, 08 januari 2016 15:11

Theater aan de Slinger in januari

Peutertheaterfestival Peutertheaterfestival

Zondagochtend 17 januari is het Peutertheaterfestival in Houten. De kleintjes van 2-4 jaar kunnen hun hart ophalen bij de voorstellingen ‘In de verte’ (09.30 uur) en ‘Tik, Tak Slaap’ (11.00 uur).

‘In de verte’ gaat over weggaan en thuiskomen en alle avonturen er tussenin, en is gebaseerd op verhalen van Toon Tellegen. In ‘Tik, Tak Slaap’ kan pop niet slapen. Het is te donker. Mama moet komen. Tik tak tik tak... In de foyer van het theater is tussen 09.00 en 12.00 uur een doorlopende kinderspeeltuin met vele spelletjes.

Woensdag 20 januari om 20.15 uur komt het cabaretduo Droog Brood met ‘Kissy Kissy’. Een avond vol miscommunicatie en vervreemding, en “slowmotionslapstick van wereldniveau” (Volkskrant).

Donderdag 21 januari om 20.15 uur komt Dorona Alberti. Zij is al jaren de frontvrouw van Gare du Nord, Neerlands bekendste jazzgroep, en komt nu met haar solovoorstelling.

De voorstellingen van Lebbis en Sven Ratzke zijn uitverkocht. Meer informatie en kaartverkoop www.theateraandeslinger.nl .