woensdag, 10 februari 2016 14:41

Lasergamen voor jonge mantelzorgers

Vorig jaar zijn we gaan lasergamen met een groepje jonge mantelzorgers. Omdat dit zo’n succes was, gaan we dit gewoon nog een keer doen! En wel op dinsdag 23 februari 2016.

Voor wie?

Voor jonge mantelzorgers tussen 10 en 23 jaar oud uit de gemeente Houten. Je bent een jonge mantelzorger als je te maken hebt met een ouder, broer of zus die chronisch ziek is (psychisch of lichamelijk) of gehandicapt. Daardoor moet je soms meer mee helpen in huis dan je leeftijdsgenoten, moet je je vaak wat meer aanpassen of meer rekening houden met je gezinslid en maak je je weleens zorgen. Er wordt gezegd dat ongeveer 1 op de 4 jongeren hiermee te maken heeft! Omdat er dus een heleboel jongeren zijn die wat dat betreft in hetzelfde schuitje zitten, vinden we het belangrijk dat deze jongeren ook zien dat ze niet de enige zijn. Daarom ondernemen we een aantal keer per jaar een leuke activiteit, speciaal voor deze jongeren. Ff een dagje ontspannen, waarbij het er vooral om gaat om een gezellige dag met elkaar te hebben. Er hoeft niet over je thuissituatie gepraat te worden, maar het mag natuurlijk wel.

Wat gaan we doen?

We verzamelen dinsdag 23 februari om 14.00 uur bij Enter. Zorg dat je je fiets meeneemt, want rond 14.30 uur vertrekken we richting het lasergamen. Na het lasergamen gaan we nog wat eten bij Enter. Rond 19.00 uur is het afgelopen.

Inschrijven

Dankzij de ondersteuning van de Rabobank Kromme Rijnstreek is deze activiteit helemaal gratis! Je kunt je inschrijven door uiterlijk 19 februari 2016 een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..