zaterdag, 13 februari 2016 15:38

Workshop ‘Granny Squares haken’

Workshop ‘Granny Squares haken’ Workshop ‘Granny Squares haken’

Het haken van Granny Squares lijkt aan de mode onderhevig. En in onze 21ste eeuwse tijd zijn ze beslist weer terug van weggeweest!

Het basisidee is een vierkant lapje in rondes gehaakt. Je maakt allemaal kleintjes of één grote. Je kunt variëren met je kleuren en je motieven, maar het berust allemaal op hetzelfde basisidee: een luchtig en kleurig geheel waar je heel veel kanten mee op kunt. Deze workshop is bedoeld voor haaksters die de basissteken losse vaste en stokje al beheersen.

Kom meedoen en laat je van 20.00 tot 22.00 uur verrassen en inspireren. Datum: dinsdag 8 maart. De workshop vindt plaats bij de docente thuis. Breng je zelf je haaknaald en -garen mee?
Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.