zaterdag, 13 februari 2016 15:47

Kleding maken, vermaken of pimpen

Kleding maken, vermaken of pimpen Kleding maken, vermaken of pimpen

Dit voorjaar biedt Cursus&co een zeer duurzame cursus 'Kleding maken, vermaken of pimpen' aan, want dames, er ligt een schat aan kleding in de kast, die om verschillende reden niet meer gedragen wordt!

Je zou iets nieuws kunnen aanschaffen, maar van je oude kleding kun je geen afscheid nemen. Eigenlijk is de kleding nog prima, maar het is te klein, te groot, heeft een vlekje, een scheurtje, te brede of te smalle revers of geen leuke kraag enz. enz. Te klein? Van een leuke bijpassende stof een inzetstuk aanbrengen. Te groot? Innemen, korter maken.
Er is van alles mogelijk om jasjes, bloesjes, truien en broeken te pimpen. Bij deze cursus leer je om zelf de veranderingen te doen. Mogelijkheden te over om van je oude kleding iets nieuws te maken. Maar ook als u een heel nieuw kledingstuk wilt maken, bent u van harte welkom bij deze cursus.
De cursus start op dinsdag 15 maart van 19.30 tot 22.00 uur en bestaat uit vier avonden.
Inschrijven kan op www.cursusenco.nl . Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.