vrijdag, 19 februari 2016 14:52

Workshopdag voor vrijwilligers en mantelzorgers

Workshopdag voor vrijwilligers en mantelzorgers Workshopdag voor vrijwilligers en mantelzorgers

In het kader van NL Doet bieden CHECC en de Vrijwilligers Academie Houten op vrijdag 11 maart van 9.30 tot 16.30 uur, een gratis workshopdag aan, speciaal voor vrijwilligers en mantelzorgers.

Tijdens deze dag kunnen vrijwilligers en mantelzorgers kosteloos deelnemen aan verschillende workshops met uiteenlopende thema’s.
Het dagvullende programma vindt plaats in Centrum Lorech en staat in het teken van inspiratie, ervaringen uitwisselen en leren van elkaar. Uiteraard wordt ook de koffie, thee en lunch verzorgd tijdens deze bijzondere dag. De workshops worden verzorgd door coaches en trainers van CHECC.
Deelnemers kunnen 2 workshops volgen, er is keuze uit 5 mogelijkheden: “Loyaal aan je latere zelf: de kunst van het Ja en Nee zeggen”; “Netwerken naar een betaalde baan”; “Relaxed onder druk, omgaan met stress en emoties”; “Mindfulness: Zorg voor een ander, Zorg voor je zelf” en “En dit ben ik: leer je zelf beter kennen”. Voor ieder wat wils dus.
Meer informatie over de inhoud van de workshops is te vinden op www.vanhoutenenco.nl . Bellen kan natuurlijk ook, naar 030 7001 500. U kunt dan vragen naar een medewerker van de Vrijwilligers Academie Houten.
Aanmelden kan tot en met vrijdag 26 februari door een mail met uw naam, geboortedatum, e-mailadres, de nummers van de 2 workshops en een reserve-workshop, waaraan u wilt deelnemen te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.