donderdag, 18 februari 2016 13:59

Doe mee met Opschoondag 19 maart

Op zaterdag 19 maart is het weer Landelijke Opschoondag. Dan steken tienduizenden Nederlanders de handen uit de mouwen om hun buurt schoon te maken. Doet u mee? Meedoen kan door een actie te organiseren of aan te haken bij een bestaande actie.

Samen schoonmaken hoeft geen dagtaak te zijn. Als iedereen een uurtje de handen uit de mouwen steekt, is de buurt al snel veel schoner.

Organiseert u een actie?

Meld deze aan via www.supportervanschoon.nl of www.houten.nl/aanmelden-buurtsupporter. Wilt u meedoen met de actie van een ander? Kijk welke acties bij u in de buurt plaatsvinden op www.houten.nl (zoek op zwerfafval).

Bestel actiematerialen

In de webshop van Nederland Schoon vindt u alle materialen die u nodig hebt voor een opschoonactie. Denk aan vuilniszakken, leuke Landelijke Opschoondag posters en vlaggen om bijvoorbeeld het begin- en eindpunt van uw actie mee te markeren. Tip: Als u een actie aanmeldt, zijn sommige spullen in de webshop gratis. Ga naar webshopschoon.nl. U kunt zich ook bij de gemeente aanmelden via www.houten.nl/aanmelden-buurtsupporter. U leent dan de materialen voor uw actie.