woensdag, 24 februari 2016 09:35

Verborgen Bende in De Kleine Geer

Verborgen Bende in De Kleine Geer Verborgen Bende in De Kleine Geer

Zaterdag 27 februari treedt de Verborgen Bende vanaf 22.30 op in De Kleine Geer. De laatste EP van de Verborgen Bende heet 'Sorry voor de rotzooi'. Excuus geaccepteerd!

De Verborgen Bende, een muziekcollectief uit Utrecht (en een beetje uit Houten) bestaat uit een groep vrienden van ongeveer vijftien man. In hun dagelijks leven zijn zij fietsenmaker, vakkenvuller, bloedpoetser, ziekenbroeder, maaltijdbezorger, of studerende. Maar in hun vrije tijd zijn zij zinnenzingers, tekstenschrijvers, beeldenbouwers, en allerlei andersoortige gekken.
Ontstaan vanuit een mooi avontuur in de Ardennen, maken zij nu thuisproducties, niet door genres gebonden, maar zeker wel in onze Nederlandse taal.

Op http://www.verborgenbende.nl/ staan een aantal fragmenten om alvast in de stemming te komen! Blijf op de hoogte van alle activiteiten via www.dekleinegeer.nl

Agenda De Kleine Geer:
Zaterdag 27 februari 22.30 uur: optreden De Verborgen Bende, toegang vrij
Donderdag 3 maart 20.45 uur: Pubquiz inschrijven vanaf 20.15u, kosten 2,50. vooraf eten? gratis deelname en een mooi plekje.
Zaterdag 26 maart 22.30 uur: Discokrakers met Marc Mandersloot (toegang vrij)
Wil je graag op de hoogte worden gehouden van al onze activiteiten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
De Kleine Geer is geopend van dinsdag tot en met zondag. De keuken is open van 17.00 tot 21.00 uur. Bekijk de actuele menukaart. De toegang is bij optredens altijd gratis.

Media

Verborgen Bende in De Kleine Geer