zaterdag, 26 maart 2016 07:27

Ontdek de Tablet met Android

Op donderdag 14 april start de workshop ‘Kennismaking Tablet Android’. In vijf ochtenden wordt u wegwijs gemaakt op uw eigen tablet. Werken met een tablet is immers een totaal nieuwe wijze van werken met computers.

Tijdens deze workshop werken we met het Android besturingssysteem. Het grote verschil ten opzichte van een gewone computer kent u natuurlijk al: de touch-bediening, waarbij u alle functies met uw vingers bedient. Het grote voordeel van de tablet ten opzichte van een gewone computer is dat het heel eenvoudig is om kennis te maken met internet en e-mail. Ook leert u hoe gemakkelijk het is om kranten en boeken op de tablet te lezen, naar muziek te luisteren en foto’s te bekijken.

De volgende onderwerpen komen aan bod: de bediening en de mogelijkheden én onmogelijkheden van uw tablet. Daarnaast gaan we natuurlijk in op de vraag wat apps en widgets zijn en hoe die te gebruiken. En last but not least: de felbegeerde tips en trucs.

De locatie van deze workshop is het ICT-lokaal in Lorech op het Hollandsspoor 37 en is van 9.30 tot 11.00 uur. Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ons ook bezoeken op ons nieuwe adres: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.