woensdag, 30 maart 2016 10:11

Kook mee met '(K)ook voor jou': de Molukse keuken

'(K)ook voor jou': de Molukse keuken '(K)ook voor jou': de Molukse keuken

(K)ook voor jou organiseert op woensdag 20 april een kookworkshop met als thema ‘de Molukse keuken’. Bij de workshop leert Simon Hitipeuw je nieuwe kruiden gebruiken en krijg je handige tips.

Zo kom je bijvoorbeeld te weten wat nu echt het geheim is van die feestelijke nasi koning (gele rijst) en wanneer het gegeten wordt. Op het menu staat een afwisselende selectie van heerlijke vlees,- vis-, groente- en bijgerechten.

En woensdag 25 mei staat geheel in het teken van koken met asperges. Vanaf de 3e week april zal het witte goud zijn kop weer opsteken en kunnen we genieten van heerlijke verse asperges. Het voorjaar is het seizoen van de witte asperges. Marjan Tuls leert je de geheimen van het bereiden van deze prachtige groente. Wil je mee doen schrijf je dan snel in.

De workshops vinden plaats in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld; van 18.30 tot 22.00 uur.
(K)ook voor jou wordt ondersteund door 'van Houten&co' en bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers met koken als passie en dit graag samen doen met andere inwoners van Houten.
Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ons ook bezoeken op ons nieuwe adres: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’ .