woensdag, 30 maart 2016 09:41

Meet & Greet met Charles den Tex bij Boekhandel Wijs

Meet & Greet met Charles den Tex Meet & Greet met Charles den Tex

Drievoudig Gouden Stropwinnaar Charles den Tex is op toernee met zijn nieuwe boek ‘Bot’. Zaterdag 2 april van 13.00 - 14.00 uur brengt hij een bezoek aan Wijs Boekhandel voor een Meet & Greet, beantwoording van vragen en het signeren van zijn nieuwe boek ‘Bot’.

‘Bot’ is een superspannende thriller en helemaal van deze tijd. Het draait om de uitdijende hoeveelheid gegevens die verzameld wordt, ondoorzichtige informatiesystemen, eigenzinnige nerds en de toenemende veiligheidsrisico’s die daarmee gepaard gaan. Den Tex heeft er een bloedstollend verhaal van gemaakt. Zoals de ondertitel al zegt ‘Denk jij soms dat je veilig bent?’.
Bijeenkomst is bij Wijs in de winkel, van 13.00 – 14.00 uur. Toegang is gratis

Susanne Danielson leest voor uit haar nieuwe kinderboek ‘De boom zonder vruchten’ (5+)

De boom zonder vruchten voelt zich heel eenzaam en verdrietig omdat hij geen vruchten aan zijn takken heeft hangen. Op een dag besluit hij aan alle vruchtbomen om hem heen te vragen wie al die vruchten in hun bomen hangt. Het wordt een spannende week waarin hij ontdekt wie hij werkelijk is, heel veel leert en zelf zorgt dat er vruchten aan zijn takken gaan groeien. Alles wat hij wil is mogelijk.

Susanne Danielson is trainer, levenscounselor en geeft lezers jong en oud inzicht in het spel van het leven met de boodschap dat we alle krachten in ons hebben om vanuit onze volle essentie en potentie te leven.

Het voorlezen is bij Wijs in de winkel van 10.30 uur - 11.30 uur. Toegang is gratis, graag wel vooraf aanmelden i.v.m. de ruimte.