dinsdag, 12 april 2016 07:24

Uitstapje naar Nationaal Militair Museum voor jongeren en ouderen

Uitstapje naar Nationaal Militair Museum voor jongeren en ouderen Uitstapje naar Nationaal Militair Museum voor jongeren en ouderen

Op dinsdag 3 mei organiseert ‘van Houten&co’ weer een gezamenlijk uitstapje voor jongeren en ouderen uit de gemeente Houten.

Tijdens dit uitje staat de ontmoeting centraal en gaan de jongeren en ouderen samen naar het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Naast een bezoek aan het museum worden er ook een aantal spellen met elkaar gedaan, zodat er contact ontstaat tussen de jongeren en ouderen en zij wat van elkaar leren.

In 2015 vond het eerste gezamenlijke uitstapje plaats en zijn de jongeren en ouderen samen naar Dierenpark Amersfoort geweest. Door het succes van deze gezellige dag vindt er dit jaar opnieuw zo’n uitstapje plaats. Een leuk uitje voor jong en oud, maar ook een uitje dat goed aansluit bij 4 en 5 mei.

De eigen bijdrage is 10 euro, dit is inclusief busreis en entree voor het museum.
Jongeren tussen 10 en 23 jaar en 65-plussers kunnen zich t/m 25 april inschrijven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het vertrek is om 09:30 vanuit Houten en de terugkomst om 15:45.

Ouderen kunnen voor meer informatie kijken op www.vanhoutenenco.nl en voor jongeren is er meer info te vinden op www.jonginhouten.nl.