zondag, 08 mei 2016 08:34

Vriendenvoorverkoop theaterseizoen 2016-2017 van start

Het nieuwe seizoen in Theater Aan de Slinger belooft een mooi en afwisselend theaterseizoen te worden. Onder andere Angela Schijf & Tom Van Landuyt, Freek de Jonge, Conny Janssen, Sjors van der Panne, Jip en Janneke, Peter Pannekoek, Jan Akkerman en Her Majesty maken hun opwachting.

De brochure is verstuurd naar een ruime selectie van onze bezoekers. Ook is de brochure bij diverse openbare locaties in Houten en omgeving gratis af te halen, tijdens hun openingstijden. Onder andere bij de verkooppunten, café’s, restaurants en wijkcentra.

De kaartverkoop start woensdag 11 mei om 12.30 uur met de Vriendenvoorverkoop, exclusief voor Theatervrienden van het theater. Deze voorverkoop eindigt woensdag 18 mei om 12.30 uur. Direct hierna volgt de vrije verkoop voor iedereen. Alle beschikbare kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. Bestellen van kaarten kan via alle reguliere kanalen van het theater. Bij de verkooppunten Bibliotheek Lek & IJssel, boekhandel Wijs en The Read Shop kan men voor kaarten voor volgend seizoen, voor zover nog beschikbaar, terecht vanaf maandag 29 augustus. Voor de films en voorstellingen tot de zomervakantie kan men natuurlijk wel gewoon terecht bij de verkooppunten Kijk op www.theateraandeslinger.nl voor meer informatie en kaartverkoop.