donderdag, 12 mei 2016 13:52

Workshop Agile Scrum bij ZZP Houten

Workshop Agile Scrum bij ZZP Houten Workshop Agile Scrum bij ZZP Houten

Werk jij als zelfstandig professional ook vaak projectmatig? Zoek je een extra manier om jouw klus op koers te houden en meer resultaat te behalen? In deze workshop ga je zelf aan de slag met de methode Agile/Scrum.

Deze eenvoudige, stapsgewijze en interactieve methode laat jou ontdekken hoe je meer grip kunt krijgen op je opdracht of project. Je leert in deze ochtend meer over het inschatten van tijdsbesteding, het afstemmen van de onderlinge communicatie met je opdrachtgever en hoe je met een online tool de methode direct kan toepassen in jouw project of opdracht.  Met Agile/Scrum haal je ook als ZZP-er meer resultaat uit je opdracht voor jezelf èn je opdrachtgever!

Workshopleider: Emiel Kort, ProcesDOEN, proces- en projectmanagement, training en advies.
Emiel Kort heeft ruim 10 jaar ervaring op gebied van proces- en projectmanagement. Met ProcesDOEN laat hij mensen en organisaties ervaren dat projecten en processen anders aangepakt kunnen worden. Met minder gedoe en minder faalkosten helpt hij organisatie met het omzetten van procesbesparingen van denken naar doen..

Programma

Datum: Vrijdag 20 mei 2016
Tijd:      09.30 – 11.30 uur 
Plaats: JOINN! Onderdoor 5, 3995 DW Houten

Aanmelden
Leden van ZZP Houten, maar ook zzp'ers die (nog) geen lid zijn zijn van harte welkom. Voor deze bijeenkomst vragen we een bijdrage in de kosten van €10 per persoon. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'Aanmelding workshop 20 mei'.
Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Wees er dus snel bij! Vol=vol!

ZZP Houten is een netwerk van zelfstandig ondernemers (zonder personeel) binnen de gemeente Houten. Kijk voor meer informatie op www.zzphouten.nl.