maandag, 16 mei 2016 11:16

Tweede ronde voorstelling FIT

Het laatste weekend van april was de premiere van de voorstelling FIT door Het Schellinkje. In de omgebouwde huiskamers van de leden zit iedere voorstelling zo'n 20 man publiek; gezellig druk dus.

Waar de spelers op hoopten gebeurde: er werd veel gelachen. Het publiek was na afloop dolenthousiast. Zij roemde de setting, het spel en het verhaal. Ook u kunt hier nog getuige van zijn, want Het Schellinkje speelt een tweede ronde.

De voorstelling FIT gaat over de wekelijkse sportbijeenkomst van vijf vriendinnen. Ze zijn allemaal rond de vijftig en in de overgang. Behalve Tinus. Tijdens het sporten bespreken ze alles waar vriendinnen het over kunnen hebben: leesbrillen, opvliegers en alles gaat hangen.

Wilt u het verhaal van de vijf vriendinnen meebeleven? Dat kan. Voor de voorstelling van 21 mei en 3 juli zijn nog kaarten. Deze kosten 7,50 inclusief koffie/thee bij ontvangst en een drankje en hapje na afloop. Bestellen kan (na 19.00 uur) bij Anita Koolmees via (030) 637 81 23 of Ellen Mantel (030) 635 25 93. Meer informatie over de voorstellingen leest u op www.hetschellinkje.nl.