donderdag, 29 september 2016 01:32

Kinderboekenweek: theater in de Bibliotheek

Voor altijd jong! Alles draait om opa’s en oma’s in de Kinderboekenweek 2016, van 5 tot en met 16 oktober. Die mogen dan ook niet ontbreken bij de familievoorstellingen in de Bibliotheek Houten-Centrum: ‘Jong geleerd is oud gedaan’ en ‘Oma in de Bieb’.

Jong geleerd is oud gedaan

De Kinderboekenweek begint meteen goed: op woensdag 5 oktober zorgt Partou voor levend theater in de Bibliotheek Houten-Centrum. Alle kinderen van 3 tot en met 6 jaar zijn welkom en mogen hun ouders, opa en/of oma meenemen.

Appie en Opa, bekend van de kinderboekenserie van Rian Visser, nemen de kinderen in de voorstelling mee op ontdekking in verschillende minitheaters. Daarna lezen Rian Visser en wethouder Jocko Rensen de kinderen voor.

De voorstelling is gratis en wordt twee keer gespeeld, van 13.00-14.15 uur en van 15.00–16.15 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van het gekozen tijdstip en het aantal kinderen dat komt.

Oma in de Bieb

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger speelt op zaterdag 8 oktober in de Bibliotheek Houten-Centrum ‘Oma in de Bieb’, een familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.
Oma wordt wakker in de bibliotheek. Ze wilde iets gaan doen voordat ze in slaap viel. Maar wat was dat ook alweer? Samen met haar vijf kleinkinderen gaat ze op zoek tussen alle verhalen, boeken en herinneringen naar wat ze is vergeten.

De eerste voorstelling is van 10.30 tot 11.30 uur, de tweede van 14.00 tot 15.00 uur. Kaarten kosten € 2,50 per persoon. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.bibliotheeklekijssel.nl/kinderboekenweek