donderdag, 02 juni 2016 16:00

Geïnspireerd door TEDx maar dan speciaal voor ZZP’ers en ondernemers: ZZPTalks

 

Het meest inspirerende netwerkevent voor ZZP’ers en ondernemers in Nederland met, bijzondere inzichten, inspirerende verhalen en verhelderende presentaties. Maar ook netwerken, een marktplaats voor vraag en aanbod en de lekkerste hapjes en drankjes gemaakt door kleine zelfstandigen. Dat is ZZPTalks.

 3 Succesvolle en prominente ondernemers vertellen in begrijpelijke taal in maximaal 15 minuten over uiteenlopende onderwerpen, maar in het bijzonder de eigen persoonlijke ondernemers verhaal. De Talks dienen ZZP’ers aan te zetten tot ontwikkeling van zichzelf en hun onderneming. Op 9 juni is ZZPTalks in Houten, in Theater aan de Slinger.

De aanwezigen ervaren grote diversiteit aan onderwerpen die tijdens een ZZPTalks de revue passeren als een breinfeest. Je merkt hoeveel je wel niet weet en ontmoet inspirerende sprekers en andere deelnemers aan het event.

Het netwerkcafé

ZZPTalks is een netwerkplatform waar ZZP’ers en ondernemers bij elkaar komen. Ook ZZP’ers die niet lid zijn van één van de netwerkverenigingen vinden op deze wijze aansluiting tot de verschillende netwerken. ZZPTalks is het grootste overkoepelend evenement waar men nieuwe mensen ontmoet en waarbij verschillende individuen en verenigingen en partners elkaar vinden.

ZZPTalks is een unieke formule waarbij ruimte wordt geboden voor (lokale) startende ondernemers. ZZP’ers en ondernemers kunnen op aanvraag zich profileren door hun producten en/of diensten tijdens het netwerkcafé aan te bieden en te promoten. Vanuit maatschappelijk oogpunt stimuleren wij hiermee de (lokale) economie.

ZZP Talks is: 

• Geen commerciële praatjes of powerpointpresentaties maar 3 korte inspirerende Talks
• Geen geforceerd netwerken maar vrij netwerken op je eigen manier
• Een platform waar je elkaar vindt
• Een podium voor de ZZP’er en ondernemers

Programma 

19:00 - Deuren gaan open
19:30 - Kort welkomstwoord
19:35 - 3 inspirerende korte Talks
20:45 - Begin netwerkcafé 
22:30 - Einde avond 

Bestel HIER uw tickets.

Kijk voor meer informatie op de website van ZZPTalks.