zondag, 03 juli 2016 08:45

Sluiting en opening theaterseizoen

Theater aan de Slinger Theater aan de Slinger

Theater aan de Slinger houdt zomersluiting van zaterdag 9 juli t/m 14 augustus. Kaarten kopen voor het nieuwe seizoen blijft mogelijk via www.theateraandeslinger.nl:

Feestelijke seizoensopening 'Proef het Theater'

Zaterdagavond 10 september wordt het nieuwe theaterseizoen feestelijk geopend met een afwisselend programma. Er zijn optredens van onder andere Dennis Kroon, Fred Delfgaauw, Marc van Vugt en het gezelschap Urban Myth met Christine Otten. Ook laten leerlingen van Het Houtens hun talenten zien en draait Film Aan de Slinger een mooie film. Het programma wordt nog aangevuld met een cabaretier, wie dat wordt is nog even een verrassing! Alle artiesten zijn komend seizoen te gast en geven een voorproefje. De presentatie is in handen van de jonge en veelbelovende cabaretier Maya van As. Een mooie avond om met de diversiteit van het theater- en filmaanbod kennis te maken! Het programma is gratis, met uitzondering van hapjes en drankjes. Gratis tickets zijn vanaf maandag 29 augustus 12.30 uur te bestellen via www.theateraandeslinger.nl.

Open Podium Aan de Slinger

Op zondag 11 september vindt Open Podium Aan de Slinger plaats. Houtens talent presenteert zich in de Theaterzaal, Kleine Zaal en in de foyer van Theater Aan de Slinger. In de Theaterzaal krijgen zangers, zangeressen en muzikanten de kans om onder begeleiding van Jimmy Glasmacher en zijn band het beste van zichzelf te laten horen. In de Kleine Zaal en in de foyer kunnen bezoekers genieten van spectaculaire breakdancers, moderne dans, klassieke muziekstukken, spetterende DJ’s en talent op het gebied van poëzie, fotografie en beeldende kunst. Het programma start om 14.30 uur en is om 19.00 uur afgelopen. De toegang is gratis.

Afsluitende Buitenbioscoop: ‘The Intern’

Zaterdag 9 juli om 22.30 uur draait bij goed weer de laatste film van dit seizoen 'The Intern' gratis in de Buitenbioscoop Aan de Slinger.