vrijdag, 12 augustus 2016 11:53

Openluchtbioscoop op fort Lunet aan de Snel

Stel je voor: buiten op een mooie nazomeravond, een heerlijke maaltijd en dan een film als ‘The Imitation Game’ op een groot scherm. Het kan zaterdag 10 september op een bijzondere plek: Fort Lunet aan de Snel in Schalkwijk.
Film en BBQ

De filmvoorstelling vindt plaats op Fort Lunet aan de Snel (direct achter Lekdijk 56A) in Schalkwijk. Lunet aan de Snel is normaal niet open voor publiek, maar wel op Open Monumentendag 10 september. Overdag is het fort te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur (net als het naastgelegen Fort Honswijk en Werk aan de Korte Uitweg). ’s Avonds kunt u op Lunet aan de Snel genieten van de prachtige film The Imitation Game. Dit spannende biografische drama over heldhaftige codekrakers in de Tweede Wereldoorlog, werd genomineerd voor maar liefst acht Oscars en won uiteindelijk de Oscar voor het best bewerkte script.

De film begint om 20.30 uur en kaarten kosten € 10,- p.p. Medewerkers en vrijwilligers van Reinaerde verzorgen de catering. U kunt bij de buitenbar terecht voor popcorn en een drankje. Ook is het mogelijk om rond 18.00 uur aan te schuiven bij een heerlijke BBQ (€ 17,50 p.p. exclusief drankjes).

Reserveren

Het is nodig vooraf te reserveren voor de film en de BBQ. Bij erg slecht weer gaat de filmvoorstelling niet door. Vermeld daarom bij uw reservering uw mailadres en telefoonnummer, waarop u deze dag te bereiken bent. Reserveren kan tot uiterlijk 3 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang!

Fortenfestival

De openluchtbioscoopvoorstelling is onderdeel van het Fortenfestival van de Waterlinie (www.fortenfestival.nl). Om te kunnen genieten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie in de regio Houten ontwikkelen overheid, bewoners, ondernemers en grondeigenaren steeds meer activiteiten en arrangementen.
Zo willen zij de Waterlinie weer herkenbaar en toegankelijk maken voor het publiek. De samenwerking met verschillende partijen heeft geleid tot deze openluchtbioscoopvoorstelling en BBQ op Lunet aan de Snel.