vrijdag, 16 september 2016 14:09

Workshop voor mantelzorgers: ‘De zorg gaat door’

Op donderdag 29 september organiseert het Steunpunt Mantelzorg, onderdeel van ‘van Houten&co’, in samenwerking met Indigo, van 10.00 tot 12.00 uur de workshop ‘De zorg gaat door’. Deze workshop is voor iedereen die zorgt voor een ander, maar specifiek voor mantelzorgers die voor hun partner of ouder(s) zorgen.

Deze zorg vindt u aan de ene kant wellicht vanzelfsprekend: dat doe je gewoon! Maar aan de andere kant heeft u daardoor minder tijd voor uzelf, activiteiten schieten er bij in en zijn moeilijker te plannen. Wanneer degene voor wie u zorgt naar de dagbesteding of naar een verzorgingshuis/verpleeghuis gaat valt er veel zorg weg. Toch houdt het zorgen voor en zorgen maken om niet op.

Hoe gaat u hier als mantelzorger mee om, hoe vindt u weer de balans, wat maakt deze verandering moeilijk, en zijn er misschien ook positieve kanten voor u? Wilt u over dit thema meer weten, heeft u vragen of wilt u ervaringen delen? U bent van harte welkom tijdens deze workshop voor mantelzorgers van alle leeftijden. De workshop vindt plaats bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, boven de Bibliotheek op de eerste verdieping. Deelname is gratis.
Hoewel aanmelden niet verplicht is, wordt dit erg op prijs gesteld. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met de coördinator van het Steunpunt Mantelzorg: Marinda Rodas, ‘van Houten&co’, tel: 030-7001500; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..