vrijdag, 16 september 2016 14:11

Workshops Vrijwilligers Academie Houten

De Vrijwilligers Academie Houten verzorgt workshops voor vrijwilligers en mantelzorgesr in Houten. In oktober staan de volgende workshops op het programma:

Op maandag 10 oktober is er van 14.00 tot 15.30 uur een workshop ‘Oriëntatie op vrijwilligerswerk’. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk maar zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je wel wat tijd over, maar geen idee waar jij met jouw talenten vrijwillig aan de slag kan? In de ww en geen zin om stil te zitten? Dan is deze workshop geschikt voor jou.

Maandag 31 oktober is er van 19.00 tot 21.30 uur de workshop ‘Omgaan met boze mensen’. Een interactieve workshop met praktijkvoorbeelden voor vrijwilligers die soms te maken hebben met mensen die boos zijn. Hoe ga je om met deze boosheid en wat moet je juist niet doen? In deze workshop ga je met deze onderwerpen aan de slag.

Beide workshops vinden plaats bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160. U kunt zich aanmelden op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch contact op te nemen. Vrijwilligers Academie Houten is een initiatief van ‘van Houten&co’, dat wordt vorm gegeven door een werkgroep die bestaat uit 4 vrijwilligers en een beroepskracht. De werkgroep komt regelmatig bij elkaar, meestal op donderdagmorgen. Werkzaamheden van de werkgroep bestaan uit o.a. contacten leggen met organisaties en cursusleiders, het maken van afspraken voor nieuwe activiteiten en PR werkzaamheden. Heeft u interesse om de werkgroep te versterken of wilt u meer informatie? Stuur een mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 'van Houten&co', Vrijwilligers Academie Houten, Onderdoor 160, tel. 030 - 7001 500.