maandag, 19 september 2016 15:46

Informele netwerkbijeenkomst Open Coffee 29 september met belastingtips

Op donderdagochtend 29 september van 9.00-11.00uur start de eerste netwerkbijeenkomst van de Open Coffee weer na de zomerstop. Ondernemers en geïnteresseerden die het leuk vinden ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren zijn van harte welkom op onze vaste locatie Baan 14, het clubhuis van TC Atalanta, Kruisboog 8.

Vincent Drees van Direct Accountants zal tijdens deze bijeenkomst in het kort de meest belangrijke bespaartips geven naar aanleiding van de nieuwe belastingregels gelanceerd op Prinsjesdag 2016. Alle tips zijn toegespitst op de ondernemers/ ZZP-ers.

Daarnaast is er uiteraard ook weer de ‘netwerkcarrousel’ waarin de deelnemers met minimaal 5 andere deelnemers van gedachten kunnen wisselen. Ook kunnen ondernemers zichzelf voor de groep presenteren op het 3x3 minuten podium.

De toegang is gratis en hoe meer mensen, hoe meer tips en ervaringen er uitgewisseld kunnen worden. Kom gewoon gezellig een keer langs.

Graag inschrijven via Facebook of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..