vrijdag, 23 september 2016 15:28

Special Obstacle Run in Nieuwegein op 8 oktober

Dankzij het succes van vorig jaar organiseert Zorgboerderij Griftenstein & Zorg in samenwerking met Down Under op zaterdag 8 oktober 2016 vanaf 14.00 uur de tweede editie van de Special Obstacle Run. Dit is een evenement voor mensen tussen de 8 en 55 jaar met een lichte fysieke of mentale beperking die graag sportief bezig zijn.

Er kan worden gekozen uit een run van 1,5 of 3 kilometer met obstakels waar overheen, doorheen, onderdoor of langs geklommen moet worden. Een uitdagend maar overzichtelijk parcours dat met een begeleider wordt afgelegd. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Grenzen opzoeken

De mud runs en obstacle runs schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Het stoere imago en de uitdaging om je eigen fysieke en mentale grenzen op te zoeken is ‘hot’. Om ervoor te zorgen dat de veiligheid gewaarborgd wordt, wordt deelnemers gevraagd een begeleider mee te nemen. Daarnaast zet de organisaties professionele instructeurs van Down Under in die één op één begeleiding bieden. Iedere deelnemer doet de run op zijn of haar eigen niveau.

Start groepen

De eerste deelnemers starten om 14.00 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt eventueel ook een groep om 15.30 uur geplaatst. Dit om structuur en veiligheid te waarborgen en om de activiteit zo prikkelarm als mogelijk te houden.

Meer informatie

Voor aanmeldingen en meer informatie kan contact worden opgenomen met Suzanne Baan - Van der Zwan via 06 45 132 406 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de organisatoren staat op www.griftensteinenzorg.nl en www.downunder.nl.