woensdag, 28 september 2016 17:31

Training Mindfulness

Ben je druk in je hoofd en steeds bezig met to-do lijstjes? Heb je minder plezier in je werk of in je vrije tijd? Slaap je slecht en lig je dan te piekeren? Heb je het gevoel dat je minder aankunt? Dan is een training Mindfulness iets voor jou!

Het Trainingsbureau voor Mindfulness geeft mindfulness trainingen volgens het Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)-programma.

Dit programma is gebaseerd op wetenschappelijke kennis. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. Belangrijke uitkomsten van onderzoek naar de effecten van MBSR zijn: verminderde stressklachten en beter kunnen omgaan met werkdruk en spanning.

De training is praktisch en resultaatgericht, met veel ervarings- en inzichtsoefeningen. Tijdens de training doe je ook yoga- en meditatieoefeningen. Je oefent deze ook thuis met behulp van de mp3′s die bij de training horen. Door de oefeningen kun je je steeds beter concentreren en met aandacht in het hier en nu zijn. Je wordt je bewust van belemmerende gedachten en emoties, patronen en valkuilen in bepaalde, bijvoorbeeld stressvolle, situaties.

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten. Er gaat altijd een zorgvuldige, persoonlijke intake met de trainer aan de training vooraf. Na de intake beslis je pas definitief of je deelneemt. Wil je meer informatie over de training Mindfulness? Maak een afspraak voor een intakegesprek of volg een proefles.

Datum en tijd

Start woensdagavond 9 november, daarna op 16, 23, 30 november, 14, 21 december, 11 en 18 januari 2017, steeds van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Kosten*

Voor organisaties/werkgevers** € 650,- exclusief btw, inclusief locatiekosten en materialen.
Voor particulieren** € 490,- inclusief btw, locatiekosten en materialen.

Klik hier voor aanvullende details.

Locatie

Kruisboog 26 in Houten. Deze locatie is uitstekend te bereiken met de auto. Dicht bij de uitvalswegen naar de A12  en de A27 en ruim voldoende gratis parkeerplek. Route beschrijving Mindfulness in Houten.

Trainers

Al onze mindfulness trainers zijn erkend in de hoogste categorie door de beroepsvereniging VMBN.