donderdag, 03 november 2016 19:52

Speelgoedbeurs

Veel Houtenaren hebben de weg naar de beurs gevonden om er kleding of speelgoed voor verkoop aan te bieden of te kopen. De verkoper ontvangt het grootste deel van de opbrengst, slechts een klein deel (20%) gaat naar Stichting Kinderaktiviteiten Houten. De beurzen passen goed bij een duurzame levensstijl. 

Op 12 november wordt weer een speelgoedbeurs georganiseerd. De beurs weer wordt gehouden in locatie: de Grund, de Poort 77-79 in Houten. 

Verkoop van het speelgoed is van 09.30-11.00

In de verkoopruimte zijn kinderen in de basisschool leeftijd en jonger niet toegestaan. Ook tassen mogen niet meegenomen worden in de verkoopruimte.

Tijdens de speelgoedbeurs wordt speelgoed, spelletjes enz te koop aangeboden. De spullen moet heel, schoon en van deze tijd zijn.
Uitgebreide informatie over welke artikelen verkocht worden en de manier van aanleveren, wordt toegestuurd samen met een codenummer.

Alle speelgoed die na afloop van de beurs niet is verkocht of niet is opgehaald, gaat naar een goed doel. Zo krijgen ook deze spullen een nieuwe bestemming. Wij zien u graag op de eerstvolgende beurs op zaterdag 12 november. Zet de datum in uw agenda.

Wilt u ook speelgoed inbrengen, vraag dan een codenummer aan. Dit kan door een mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Vergeet niet bij het aanvragen duidelijk naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Het speelgoed wordt door de inbrenger voorzien van een label met daarop het codenummer en de prijs. Op vrijdagavond worden de artikelen afgeleverd op de locatie waar de verkoop wordt gehouden. Van de opbrengst van de verkochte kleding wordt 20% ingehouden voor ondersteuning van de activiteiten van de Stichting Kinderaktiviteiten Houten. De opbrenst van de verkoop en de niet verkochte artikelen moeten de middag na de verkoop (12 november) weer opgehaald worden.
Aanvullende informatie, over hoe de speelgoed moet worden aangeleverd, wordt met het codenummer meegestuurd.