vrijdag, 02 december 2016 16:07

Cursus Aquarelleren

Maak kennis met de boeiende techniek van het aquarelleren! De cursus Aquarelleren bestaat uit 8 lessen en start woensdag 25 januari van 19.30 tot 21.30 uur. Tijdens de cursus maak je kennis met de boeiende techniek van het aquarelleren en worden de basisvaardigheden geoefend.

Aan bod komen wassingen nat over droog en nat in nat schilderen. Aandachtspunten in de cursus zijn onder andere kleurenleer, compositie en perspectief tekenen. We gaan aan de slag met het schilderen van een stilleven, een landschap en een eigen onderwerp.

De cursus is zowel toegankelijk voor beginnende schilders als voor de meer fanatieke schilders. Het plezier in schilderen staat namelijk voorop! De cursus staat onder leiding van onze docente Ingrid Horsten die verschillende teken- en schilder cursussen doceert. De cursus aquarelleren vindt plaats bij de docente thuis.

De uiterste inschrijfdatum is 22 januari. Inschrijven kan op onze website: www.cursusenco.nl.

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.