vrijdag, 02 december 2016 16:14

Kookworkshop (K)ook voor jou: Italiaanse keuken

Houdt u ook zo van Italiaans eten en heeft u zin om culinair aan de slag te gaan? De cursus ‘(K)ook voor jou: Italiaanse Keuken’ laat u zien hoe veelzijdig de Italiaanse keuken is en hoe u deze thuis gemakkelijk kunt bereiden. De Italiaanse keuken wordt gekenmerkt door seizoensgebonden recepten, verse ingrediënten en specialiteiten uit de verschillende regio’s.

Doe mee op woensdag 25 januari met de kookworkshop en ontdek authentieke Italiaanse recepten die net even anders dan anders bereidt worden. Tijdens de workshop wordt er samen gezellig een vier- gangen diner bereidt onder leiding van docente Agnes van der Meijs.

De workshop vindt plaats van 18.30 tot 22.00 in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. De deelnemersbijdrage is € 20,-. Omdat er maximaal 10 plaatsen zijn per workshop, is snel inschrijven aan te raden. Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie of hulp bij inschrijven? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.