zondag, 05 februari 2017 11:24

Cursus ‘De korte en veelzijdige geschiedenis van de fotografie’

In maart gaat de cursus ‘De korte en veelzijdige geschiedenis van de fotografie’ van start. Duik in de fascinerende geschiedenis die u meeneemt naar de voorlopers in de Middeleeuwen tot aan hedendaagse fotografen. Kijk na afloop van de cursus met nog meer verwondering, kennis en rijkdom naar foto’s en exposities!

De cursus is vijfdelig en begint op dinsdag 7 maart van 20.00 tot 22.00 uur. De cursus wordt verzorgd door fotografie docente Linda Bais, (kunst)fotograaf en docent fotografie bij 'Fotolokatie' in Utrecht en de 'Fotoacademie' in Amsterdam.

Tijdens de cursus wordt ingegaan op de geschiedenis van de fotografie, verschillende technieken en stromingen binnen de fotografie, de relatie tussen fotografie en de schilderkunst en hedendaagse fotografie.

Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl.  Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.