zondag, 12 februari 2017 11:44

Disco Onbeperkt Meedoen met Live muziek

Op vrijdag 3 maart is het weer tijd voor disco ‘Onbeperkt Meedoen’ en ditmaal komt de coverband Scratch er een waar feestje van maken! Disco Onbeperkt Meedoen is een disco avond voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

De disco wordt vier keer per jaar georganiseerd door ‘van Houten&co'. Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld wordt tijdens de disco avond omgetoverd tot een feestzaal waar de voetjes lekker van de vloer kunnen gaan. De disco vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur. Ouders en begeleiders zijn natuurlijk ook van harte welkom. De muziek wordt verzorgd door de coverband Scratch. Het repertoire van Scratch bestaat uit dansmuziek uit de jaren ’60 en ’80 dat wordt aangevuld met jazzy, funky pop covers en meer recente muziek! Tijdens de disco avond zijn er ook lekkere hapjes aanwezig.

De entree bedraagt €3. Voor meer informatie kunt u terecht op www.vanhoutenenco.nl of bij Corrie Bransen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030 7001500. Wij hopen je te zien bij ‘van Houten&co’ in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 35.